Meistarklase “Mūsdienu latviskā virtuve”
2024. gada 7. - 22. septembris
Garezerā, Grandrapidos, Mineapolē, Bostonā, Ņujorkā, Vašingtonā DC, Denverā, Losandželosā un Sietlā, ASV
2024. gada 7. - 22. septembris
Garezerā, Grandrapidos, Mineapolē, Bostonā, Ņujorkā, Vašingtonā DC, Denverā, Losandželosā un Sietlā, ASV
18+
2024. gada 7. - 22. septembris
Garezerā, Grandrapidos, Mineapolē, Bostonā, Ņujorkā, Vašingtonā DC, Denverā, Losandželosā un Sietlā, ASV
Vienreizēja iespēja Pasaules latviešu jaunatnes kustības “2x2” 60 gadu jubilejas tūres ietvaros - šefpavāra, Mišelina ceļvedī iekļautā restorāna “Kest” vadītāja un ilggadīgā 2x2nieka Māra Jansona meistarklase “Mūsdienu latviskā virtuve”!
Ekskluzīva interesentu grupa kopā ar Māri iekāps šefpavāru kurpēs un pagatavos latviskus gardumus! Meistarklasē būs Māra Jansona īslekcija un pamācība ēdienu gatavošanā. Šefpavārs arī dalīsies ar savām īpašajām un iemīļotajām 2x2 receptēm. Protams, meistarklases dalībniekiem tiek piešķirtas lielīšanās tiesības un neskaitāmas bildes ar Māri. Un būs arī pa kādam pārsteigumam. Pats šefpavārs sola, ka tas būs varens piedzīvojums!
Vietu skaits ierobežots, tāpēc nepalaid garām izdevību un piesakies, aizpildot šo veidlapu:
https://2x2.eventgroovefundraising.com/asv-ture/Campaign/Details
*dalība no 18 gadu vecuma
Mūsdienu latviskās pusdienas Grandrapidos 8. septembrī
Pasaules latviešu jaunatnes kustības “2x2” 60 gadu jubilejas tūrē pa ASV būs īpaša pietura Grandrapidos svētdien, 8. septembrī! Ja Tev interesē cept & vārīt, ja Tev patīk garšīgi paēst, ja Tev ir viedoklis, vai dillēm jābūt katrā latviešu ēdienā - nepalaid garām vienreizējo iespēju piedalīties šefpavāra Māra Jansona (Restorāns Kest, Cēsīs, Latvijā) vadītā meistarklasē Grandrapidu latviešu biedrībā!
The 60th anniversary USA tour of the global Latvian youth movement "2x2" will make a special stop in Grand Rapids on Sunday, September 8! If you are interested in cooking, if you enjoy delicious food, if you have an opinion about whether dill should be in every Latvian dish - do not miss the unique opportunity to participate in a masterclass led by chef Māris Jansons (Restaurant Kest, Cēsīs, Latvia) at the Grand Rapids Latvian Association!
Non-Latvian speakers are welcome to sign up, bet please be aware that the masterclass will take place in Latvian. Chopping and stirring know no language barriers.
Supporters:
2024. gada 6. - 22. septembris
Garezerā, Mineapolē, Bostonā, Ņujorkā, Vašingtonā, Denverā, Losandželosā un Sietlā, ASV